Brancheforening

Styrket Sammenhold med Brancheforeninger: Autobranchen Danmark og DBFU

Vi er stolte af vores tætte samarbejde med to fremtrædende brancheforeninger, Autobranchen Danmark og Dansk Bilforhandler Union (DBFU). Disse partnerskaber understreger vores engagement i at styrke branchen og levere service af højeste kvalitet til vores kunder.

Autobranchen Danmark:

Som aktiv deltager i Autobranchen Danmark er vores mål at bidrage til skabelsen af et bæredygtigt og velreguleret bilmarked. Gennem vores engagement i netværksaktiviteter, kurser og politisk advocacy søger vi at påvirke og støtte udviklingen af branchen. Vi deler Autobranchen Danmarks vision for et professionelt, ansvarligt og innovativt bilmarked.

Dansk Bilforhandler Union (DBFU):

Vores partnerskab med DBFU er en manifestation af vores støtte til danske bilforhandlere. DBFU repræsenterer forhandlere og leverandører og arbejder på at skabe gunstige forretningsvilkår. Vi deler DBFUs mål om at fremme professionalisme, etik og konkurrence inden for bilbranchen og tror på, at et stærkt forhandlernetværk gavner både branchen og kunderne.

Vores Engagement:

Gennem vores deltagelse i brancheforeninger som Autobranchen Danmark og DBFU har vi adgang til værdifuld viden, netværk og ressourcer. Vi forpligter os til at arbejde sammen med branchens interessenter og bidrage aktivt til udviklingen af en dynamisk og ansvarlig bilindustri. Vores partnerskaber afspejler vores ønske om at være en positiv kraft i branchen og skabe en sammenhængende og progressiv fremtid.

Vi er taknemmelige for det frugtbare samarbejde med Autobranchen Danmark og DBFU, og ser frem til at fortsætte vores fælles rejse mod en stærkere, mere bæredygtig og kundeorienteret bilbranche.